Драгана Митровић, ученица генерације

Још једна генерација је завршила школовање у нашем центру, а најбоља међу њима била је Драгана Митровић.

Драгана није била одлична и примерна само када су у питању оцене, она се истицала сваког школског дана и по особинама, поступцима и пре свега односом према раду, друговима и професорима. Као награда стигло је признање за најбољу ученицу своје генерације, а наши пријатељи из компаније Зворничанка д.о.о. су Драгани поклонили лаптоп. Приликом свечаног уручења награде, Драгана је присутнима пренела утиске о награди, школовању и захвалила се онима који су јој највише помогли.

Желела бих да кажем да осећам огромно задовољство, али и одговорност, јер ми је припала овако значајна улога. Изузетна је част бити ученик генерације ЈУ Техничког школског центра. До овог успеха сам стигла првенствено својим радом и трудом, али сам велику подршку имала и од породице, другова, професора и управе школе, који су ми, свако на свој начин, помогли да обезбедим пут до овог признања.

На првом месту бих се захвалила својој породици, на огромној љубави и подршци коју ми пружају у животу. Такође, искористила бих прилику да се захвалим и директору школе, Горану Грујићу, као и целој управи школе, јер су нам омогућили најбоље услове за рад и у свакој ситуацији нам излазили у сусрет, проналазећи најбоље решење за нас.

Велику захвалност дугујемо и нашим професорима, који су умели да пронађу прави начин да своје огромно знање и искуство пренесу на нас. Кад је о професорима реч, ту је наравно моја разредна професорица, Драгана Благојевић. Сигурно јој није било лако са нама током ове четири године, али се одлично снашла у улози одељенског старешине и заједно смо успели да се изборимо са свим проблемима и премостимо сваку препреку која нам се нашла на путу.

Искористила бих прилику да истакнем наш град Зворник и градоначелника Зорана Стевановића, који су још једном доказали да цене напоран рад и труд ученика.

На крају, желим да поменем и своје одељење, IVe2, да се захвалим друговима за прелепе четири године и да им пожелим сву срећу у даљем животу.

Драгана Митровић, ученица генерације

Прочитано 2789 пута Последњи пут измењено 07 јун 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;