Наши ученици учествовали у пројекту М-Зоне

Ученици наше школе имали су прилику да учествују у пројекту М-Зоне, који је покренула Омладинска банка Зворник у сарадњи са фондацијом Мозаик.

М-Зона је стратегија која омогућава младима да развијају друштвене иновације како би решили проблеме у својој околини. То је платформа која младим људима од 17 до 35 година пружа прилику да направе нешто корисно за себе и заједницу. Кроз платформу млади осмишљавају и реализују иновативне пројекте, унапређују своје вештине критичког и креативног размишљања, пословног комуницирања и имају шансу за покретање сопственог друштвеног бизниса.

Идеју и начин функционисања М-Зоне, ученицима је презентовала професорица Бојана Танацковић, за чији рад сви укључени у пројекат имају само речи хвале, јер на занимљив начин М-Зону приближава својим ученицима. Поред Бојане, својим школским друговима пројекат је представио и председник Савета ученика ЈУ ТШЦ, Иван Манојловић.

Фондација Мозаик и Град Зворник ће и ове године  подржати иновативне пројекте младих људи и исте финансирати до највише 3.000 КМ.

МЗона у ЈУ ТШЦ
МЗона у ЈУ ТШЦ
МЗона у ЈУ ТШЦ
МЗона у ЈУ ТШЦ
МЗона у ЈУ ТШЦ
МЗона у ЈУ ТШЦ

Прочитано 2448 пута Последњи пут измењено 17 мар 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 22/23

Електротехника - презентација занимања упис 22/23

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Грађевински техничар - НОВО ЗАНИМАЊЕ!!!

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;