Министар др Дане Малешевић посјетио нашу школу

Министар просвјете и културе у Влади Републике Српске, др Дане Малешевић, током радне посјете образовним установама у Зворнику, био је гост и наше школе.

У разговору са руководством школе, које су предводили директор школе Горан Грујић и помоћница директора Јасна Вуковић, министар Малешевић је између осталог истакао да је Влада Републике Српске уложила више од 10 милиона конвертибилних марака у образовање.  Министар је додао да се активно ради на рјешавању захтјева ЈУ ТШЦ Зворник да се помогне у обезбјеђивању додатних средстава како би се у потпуности завршила реконструкција школе и осигурала већа уштеда када је енергетска ефикасност у питању.

Директор Грујић је упознао ресорног министра са одличном сарадњом коју је наша школа остварила са највећим привредним субјектима у окружењу, наводећи примјер Алумине, у чијим погонима велики број наших ученика похађа практичну наставу.

Грујић је додао да су ученици и родитељи у претходном периоду препознали квалитативне промјене у школи, те да је све веће интересовање матураната основних школа за занимања у ЈУ ТШЦ Зворник.

Разговору су присуствовали и чланови школског одбора Сузана Дамјановић и Дејан Поповић, предсједник Синдикалне организације Јеротија Матић и Слађана Илић, предсједница Актива професора машинске групе предмета.

Прочитано 2487 пута Последњи пут измењено 15 мар 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;