Наши ученици одржали радионицу за ученике из посебних одјељења за дјецу са сметњама у развоју

Данас, 12.4.2022. године, ученици трећег и четвртог разреда наше школе били су у посјети основној школи „Свети Сава“ у Зворнику и том приликом су одржали радионицу са ученицима из посебних одјељења за дјецу са сметњама у развоју.

Тема радионице је била „Дјеца са сметњама у развоју немају довољно прилика да покажу шта све знају“.

Ученици су имали жељу да на неки начин помогну ученицима са сметњама у развоју те су написали пројекат са наведеном темом и конкурисали на позив за додјелу новчаних средстава. Иако њихов пројекат није одабран за финансирање, они су одлучили да наставе са реализацијом и уз велику помоћ директора Горана Грујића и маркета „Зворничанка“ радионица је ипак реализована.

Основци су добили потребни дидактички материјал, као и воће и слаткише. Били су изузетно активни, весели и срећни и уживали су у дружењу са гостима.

Руководство школе „Свети Сава“ из Зворника се захваљује директору Грујићу, као и управи „Зворничанке“ на помоћи ученицима, а средњошколцима Сари Перић, Ани Ерак, Кристини Аћимовић, Зорани Малишевић и Стефану Остојићу који су дошли на ову идеју, истрајали и до краја је реализовали захваљује и одаје признање што су се сјетили оних који често буду неправедно запостављени и заборављени, а којима заиста треба помоћ и прилика да покажу шта све знају. Велико вам хвала за помоћ, а још веће хвала за прилику!   

Прочитано 592 пута Последњи пут измењено 12 апр 2022

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;