Једна од главних идеја при покретању школског сајта била је повезивање са нашим бившим ученицима, који су наставили да нижу успехе на разним научним пољима. Жељко Стевић, докторанд на Факултету техничких наука у Новом Саду, дефинитивно спада у групу најуспешнијих.

Драги, надам се будући ученици, Техничког школског центра Зворник у Каракају, Каракај бб (у даљем тексту: ТШЦ Зворник) узимајући у обзир тренутно стање образовног система Републике Србије, Републике Српске и Федерације БиХ, као и целокупан систем вредности тј. социолошку слику и стање друштва у којем живимо, циљ мог обраћања јесте да покажем реалну слику и значај коју ТШЦ Зворник има у образовању.

Живојка Перишић је у нашој школи стекла звање Техничар ПТТ саобраћаја. На одличном је путу да у скорије вријеме постане дипломирани инжењер. Ово је њено присјећање на школске дане.

мр Драго Видовић

16 јан 2015
Написао

"Ако сте информатичар, заборавите на слободно вријеме"

мр Саво Делић

01 окт 2014
Написао

Саво Делић, завршио средњу електротехничку школу у оквиру ТШЦ Зворник са просјеком 5.00, а затим дипломирао на Електротехничком факултету у Новом Саду са просјеком 9.54.

Неки од  наших професора сваког дана посјећује школу у којој су били средњошколци. Колико су је завољели, не знамо. А да долазе - долазе. 

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;