ЈУ ТШЦ за малену Ивану

ЈУ Технички школски центар вас позива да дођете у уторак 17.12.2019. године у 19 часова у Дом омладине у Зворнику и присуствујете хуманитарном програму „И осм(и)јех је лијек“ за прикупљање помоћи трогодишњој Ивани Бјелогрлић из Источног Сарајева.

Ова храбра девојчица се више од годину дана упорно бори са карциномом бубрега који јој је дијагностикован у септембру прошле године. Малено, али храбро срце је издржало све досадашње терапије, али је болест након операције наставила да се шири и на друге органе.

„Ивана је још увек, хвала Богу, клинички добро, само што нема косицу. Рекли бисте да је то једна здрава девојчица, али ето налази су показали другачије“, рекла је Нина Бјелогрлић, Иванина мама, а преноси Н1.

Највеће шансе за Иванино излечење пружа Европски центар за дечију онкологију у Паризу. Захваљујући Фонду солидарности Републике Српске, новац потребан за операцију у Паризу је уплаћен (500.000 КМ) и Ивана је са породицом већ на прегледима код француских доктора.

Познато је да овакве ситуације изискују доста додатних трошкова за саму породицу. Великом броју људи и организација који учествују у акцији за малу Ивану, прикључила се и наша школа. Драмска секција је припремила занимљиву приредбу и позивамо вас да својим присуством дате подршку породици Бјелогрлић, а и нашим ученицима и професорима.

Улазнице се могу купити по цени од 3 КМ у зворничком Дому омладине  и ЈУ ТШЦ Зворник.

„Због њеног осмеха, не смем да одустанем. Борити се даље морам“, рекла је Иванина мама, која је по струци докторица, позната по својој племенитости и пожртвовању за сваког пацијента.

део текста преузет са: n1info.com

Прочитано 2667 пута Последњи пут измењено 10 дец 2019

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;