Матуранти улепшали Зворник

Матуранти улепшали Зворник Фото: Инфо Бирач

Свечаним дефилеом кроз центар града и прославом матурске вечери, крај средњошколског образовања и отварање новог животног поглавља обележили су матуранти ЈУ Технички школски центар Зворник и ЈУ СШЦ "Петар Кочић" Зворник.

Манифестација је почела окупљањем испред зграде управе града Зворника, а потом је кренула традиоционална шетња матураната централном градском улицом, од Градске управе до Касине. Велики број чланова породица, пријатеља, али и заинтересованих Зворничана аплаузом је поздравило шетњу наших матураната.

Градска управа је поново обезбедила пригодне поклоне за најбоље ученике. Титулом ђака генерације могу да се поносе Стефан Љубинковић (IV степен) и Владан Милошевић (III степен). Награде су добили и сви ученици носиоци Вукове дипломе, а сва признања ученицима уручио је градоначелник Зворника Зоран Стевановић, који им је кратко поручио:

- Борите се да сваког дана научите нешто ново и да будете успешни у наставку школовања и ономе што будете радили, али увек се сетите свог града. Памтите увек ко сте и одакле сте, памтите свој град и своје другаре. Надам се да ћемо се видети и наредне године, када ћете доћи да поздравите нову генерацију матураната.

Честитке матурантима упутили су и директори школа Биљана Писић и Горан Грујић.

- Зворник је отворен град које ће вам пружити погодности за покретање властитог бизниса. Они који студирају ће се, верујем, вратити у свој град како би га развијали - између осталог истакао је Грујић у обраћању матурантима.

Након говора директора школа, својим вршњацима су се обратили и ученици генерације у четворогодишњим занимањима. Након завршетка свечаног дела, матуранти су заједно са професорима прославу матурске вечери наставили у свечаној сали Дрина у Каракају.

извор: Радио Освит

          infobirac.net

Прочитано 1713 пута Последњи пут измењено 28 мај 2018

Саобраћај - презентација занимања упис 22/23

Електротехника - презентација занимања упис 22/23

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Грађевински техничар - НОВО ЗАНИМАЊЕ!!!

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;