Матуранти у стручној посети

Матуранти занимања Техничар ПТТ саобраћаја су у пратњи предметног наставника обавили стручну посету Поштанском центру у Бијељини.

На овај начин су заокружили знање стечено током четири године боравка у школским клупама. Истовремено, могли су да стекну и праву слику о условима у радном окружењу, које их очекује уколико се одлуче да наставе рад у струци коју су одабрали. Професор Јеротија Матић, који сваке године ученике води у обилазак радних јединица чија се основна делатност поклапа са градивом које се изучава у школи, истакао је задовољство посетом и захвалност одговорним у Поштанском центру у Бијељини, који су нам и омогућили ову стручну посету.

- Овакве посете су од великог значаја за саме ученике, јер могу да виде процес рада и организације транспортног прерадног процеса Пошта Српске на нашој регији. Додао бих и још једну битну ствар, ученици су могли да посматрају комуникацију и посредовање између Пошта Српске и Поште Србије, који се организационо дешава у овом Поштанском центру.

Професор Матић је навео и да се ученицима свиђа промена у организацији наставе, када уместо класичне обраде градива, имају прилику да присуствују стручним посетама. Од запослених су могли да чују све што их занима о процесу рада и организацији транспортног прерадног процеса, а такође љубазни домаћини су били ради да одговоре на свако постављено питање.

 

Прочитано 1914 пута

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;