Април - мјесец чистоће

У оквиру кампање „Април мјесец чистоће“ данас су Савјет ученика и руководство ЈУ Техничког школског центра Зворник спровели акцију чишћења и озелењавања у дворишту ове школе. 

Простор је уљепшан садницама птује и цвијећем које је обезбиједила Градска управа Зворник.

Директор школе Горан Грујић рекао је да је одзив ученика био изузетно добар, оцијенивши акцију веома успјешном. Он је додао да ова школа сваке године учествује у кампањи Градске управе „Април мјесец чистоће“ која увијек за резултат има љепше и чистије двориште.

– За акцију се пријавило преко 100 ученика и сви су активно узели учешћа у њој. Посађено је 15 стабала птује и доста једногодишњег и вишегодишњег цвијећа, ученици су очистили двориште и око дворишта, док су наши радници претходно покосили траву – рекао је Грујић.

Предсједник Савјета ученика школе Иван Манојловић рекао је да су се данас ученици показали као чувари природе, те да би сличне акције требало спроводити чешће.

– Данашња акција поклопила се и са обиљежавањем Седмице средњошколаца чији је циљ промовисање рада Савјета ученика, реализовање заједничких активности, али и дружење ученика. Тако смо у понедељак у школи имали пројекцију једне комедије, јуче приредбу у Дому омладине коју су извели ученици Рецитаторске и Драмске секције, данас ову акцију, а планиране су активности и за наредна два дана – рекао је Манојловић.

Извор: Зворник Данас

Прочитано 2726 пута

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;