План уписа у нову школску годину

Министарство просвјете и културе Републике Српске дало је сагласност на План уписа ученика у први разред школске 2021/2022.године у ЈУ Технички школски центар Зворник.

Према Плану уписа предвиђено је формирање 9 одељења у које ће бити уписано 216 ученика. Као и претходних година, сва занимања у школи су прилагођена потребама локалне заједнице, као и резултата анкетирања ученика завршних разреда основне школе.

Будући средњошколци ће моћи да бирају занимања из четири струке: Машинство и обрада метала (Техничар CNC технологија, Аутомеханичар и Бравар-заваривач), Саобраћај (Техничар друмског саобраћаја, Техничар поштанског саобраћаја, Возач моторних возила и Руковалац грађевинских и претоварних машина и кранова), Електротехника (Техничар електроенергетике, Техничар рачунарства и програмирања, Електричар-електроинсталатер и Аутоелектричар), Хемија, неметали и графичарство (Хемијски техничар).

При упису ученицима се бодује општи успех и успех из предмета од значаја за струку коју уписују. Ако желите да израчунате оквирно број бодова можете користити наш калкулатор.

Све информације о терминима и условима уписа моћи ћете да пронађете на нашем сајту, као и на званичној Facebook страници школе.

Прочитано 1222 пута Последњи пут измењено 12 мај 2021

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;