Велико признање нашој школи

Велико признање наша школа је добила на такмичењу „Петар Кочић на школској позорници“, које је завршено у сриједу, 14. децембра свечаношћу организованој у Народном позоришту у Бања Луци.

Такмичење и завршну свечаност, којој су присуствовали и професори српског језика наше школе, организовало је СПКД „Просвјета“ из Бања Луке.

Било је заиста пријатно чути ријечи предсједника жирија, Луке Кецмана, да су све представе „положиле“ испит и да су истински, искрено и достојанствено тумачиле Кочићево дјело.

„Све заслужују најискреније похвале, честитке,“ – нагласио је Кецман.

У слободном разговору чланови жирија су истакли да нас са задовољством очекују и следеће године.

Ово не пишем с намјером да се хвалимо гдје смо били и како смо се провели, већ да се захвалимо, честитамо онима који су у овом такмичењу, као и многим другим културним садржајима, били у првом плану, да честитамо нашим ученицима:

Ивани, Душанки, Кристини, Слободану, Стефану, Миленку, Силвани, Јовани, Младену, Уни, Јелени, Вањи, Михајлу, Игору, Миловану, Борисаву и Стефану.

На додјели награда, захвалница и признања присуствовали су директори свих школа, учесника у такмичењу. Директор наше школе је сматрао да његова улога у овом програму није била вриједна те пажње, а ми истичемо: нисмо сигурни да су друге школе имале бољу подршку. Захваљујемо се директору, помоћнику директора.

Захваљујемо се и професорима, који су имали разумијевања за изостанке са часова због припреме представе.

проф. Милош Варда

Захвалница

 

Прочитано 1552 пута Последњи пут измењено 16 дец 2016

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;