Хуманост на делу

Хуманитарном представом „ Знам ја, народе мој“, Савјет ученика и драмска секција ЈУ Технички школски центар Зворник, у сарадњи са Градском управом Зворник, Домом омладине и СКПД Просвјета, прикупили су 1 100 КМ за операцију Милана Симетића из Шековића.

Тринаестогодишњи Милан од рођења има проблема са бубрезима који су недавно потпуно отказали, а угрожен је и рад јетре, па му је неопходна трансплатација ових органа. За операцију у Италији неопходно је прикупити 300.000 еура, које његова породица, у којој нико не ради, нема.

„Представу „Знам ја, народе мој“, чланови Драмске секције су већ играли пред зворничком публиком током представљања за конкурс за избор најбоље позоришне представе у Републици Српској, под називом „Петар Кочић на школској позорници – истакао је директор ЈУ Технички школски центар Зворник Горан Грујић.

Директор Грујић је напоменуо да вечерашња представа није једина акција коју је школа организовала.

 „Поред хуманитарне представе, у току је и акција прикупљања новчаних средстава организована и у самој школи, те се надам да ће у наредних четири до пет дана бити прикупљено још новчаних средстава.“

Извор: Радио Освит

Прочитано 1528 пута Последњи пут измењено 16 дец 2016

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;