Практична настава у погонима Алумине

Практична настава у погонима Алумине Фото: ТШЦ

Пре неколико дана смо најавили, а већ данас је и спроведено у дело. Ученици ЈУ Технички школски центар су започели са извођењем практичне наставе у погонима регионалног гиганта, компаније "Алумина".

Част да први закораче у радионице познате компаније имали су ученици који се школују за занимање електричар. Предвођени наставником практичне наставе, Војом Попићем, радни дан су провели у фабричком кругу, упознајући се са машинама, њиховим радом, мерама безбедности на послу, обавезама запослених. Особље "Алумине" је било веома љубазно према нашим ученицима, те су изашли у сусрет сваком њиховом захтеву и дали одговор на свако ученичко питање. 

Ово је само почетак планиране дугорочне сарадње наше школе и респектабилне компаније. Директор ЈУ ТШЦ, Горан Грујић, кратко је изјавио:

"Драго нам је што смо успели да успоставимо сарадњу са једном од најзначајнијих компанија у Републици Српској. Ученици ће имати прилику да све оно што су до сада научили код нас у школи, надограде и примене у сарадњи са стручним људима из "Алумине". У њиховим погонима практичну наставу ће, поред електричара, изводити и ученици на смеровима: техничар електроенергетике, техничар рачунарства, машински техничари и инсталатер."

 

Прочитано 2501 пута Последњи пут измењено 04 мар 2015

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;