Фестивал обновљивих извора енергије

Наша школа је била домаћин једне од шест планираних радионица у склопу пројекта "Фестивал обновљивих извора енергије средњих школа у БиХ 2016", који организује Удружење за развој НЕРДА (невладина организација из Тузле) под покровитељством Амбасаде САД у Босни и Херцеговини.

Циљ пројекта је подизање свијести ученика о могућностима и предностима енергетске ефикасности и примјене LED технологија. Радионице ће бити одржане у свим школама учесницама пројекта, а завршница ће бити 01.децембра у Тузли, гдје ће сви учесници приказати своје радове на Фестивалу обновљивих извора енергије.

На јучерашњем окупљању представници свих школа учесница су изнели своја досадашња искуства на тему енергетске ефикасности и примјене LED технологија. Пројектни тим ЈУ ТШЦ Зворник предводе професори др Божо Илић, дипл. инж. електротехнике и мр Милан Тодоровић, дипл. инж. електротехнике. Поред изузетног стручног рада, они су се показали и као добри домаћини нашим гостима.

Осим наше школе, у пројекту учествују и Средњошколски центар "Михајло Петровић Алас" из Угљевика, Мјешовита средња електротехничка школа из Тузле, Средња струковна школа из Орашја, Мјешовита средња школа из Калесије и Техничка школа из Брчко Дистрикта.

Као и увијек до сада имали смо подршку и Града Зворника. Учесницима се обратио господин Александар Јевтић испред Канцеларије за енергетску ефикасност Града Зворника. Он је изнио информације о активностима Градске управе Зворник на пољу енергетске ефикасности.

Фестивал обновљивих извора енергије

Прочитано 1859 пута Последњи пут измењено 07 окт 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;