Радио Освит: У ЈУТШЦ припреме за упис у школску 2016/2017

У Техничком школском центру у Каракају у току су припреме за упис у наредну школску годину, истакао је директор Горан Грујић у разговору за Радио Освит.

Директор Грујић је додао и да су стручни активи доставили своје приједлоге, те да ће они наредних дана бити послати градској управи, односно одјељењу за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности.

"Након што добијемо њихово мишљење, сугестије и евентуалне примједбе, план уписа ће бити упућен на усвајање школском одбору. Сљедећи корак је комуникација са ресорним министарством. Упоредо са израдом плана уписа, наше стручне службе врше и анкетирање ученика завршних разреда основних школа, као и привредника. Од њих смо добили информацију да је највеће интересовање за машински образовни профил, за који се ученици у нашој школи успјешно образују већ дуги низ година."

Поред машинске школе, у оквиру ЈУ Технички школски центар Зворник постоје и занимања саобраћајне и електротехничке струке, за које такође, у посљедње вријеме влада повећано интересовање свршених основаца.

Извор: Радио Освит

 

Прочитано 2978 пута Последњи пут измењено 19 феб 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;