Дан отворених врата 2022.

Врата ЈУ Технички школски центар Зворник данас су била широм отворена за све ученике завршних разреда основних школа са подручја града Зворника и општине Осмаци.

Неколико стотина будућих средњошколаца продефиловало је данас кроз ходнике и просторије наше школе у оквиру Дана отворених врата. Њихов главни циљ био је да поставе што више питања у вези занимања која могу да одаберу у ЈУ ТШЦ Зворник, како би лакше донели једну од најбитнијих одлука, а то је избор средње школе и правог смера.

Радници школе су се потрудили да боравак основцима буде што угоднији и пријатнији, а професори су по учионицама и кабинетима припремили детаљне презентације по занимањима и стрпљиво и детаљно одговарали на сва питања.

Ученици су највише интересовања показали за стручне предмете који се изучавају по занимањима, као и о перспективи по завршетку средње школе.

Поред разговора са професорима, ученици су имали могућност и да пробају да ли је лако управљати роботима, да виде како се ради припрема за штампање и како функционише 3Д штампач, да провере квалитет рачунара и интернет везе у шест рачунарских кабинета. За одмор и релаксацију побринули су се професори физичког васпитања, који су у фискултурној сали организовали занимљиво дружење.

 

Прочитано 296 пута Последњи пут измењено 16 апр 2022

Саобраћај - презентација занимања упис 22/23

Електротехника - презентација занимања упис 22/23

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Грађевински техничар - НОВО ЗАНИМАЊЕ!!!

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;