Грујић: Интересовање ученика све веће

Сутра (понедјељак) почиње јунски уписни рок за ученике који имају мање од 60 бодова. Пријем докумената ће се обављати до сриједе 22. јуна.

У изјави датој медијима, директор ЈУ ТШЦ Зворник, Горан Грујић, истакао је задовољство повећаним интересовањем свршених основаца за занимања у нашој школи.

"За наредну школску годину конкурсом је предвиђен исти број ученика као и претходне, укупно 224," додао је Грујић. "Све у школи нас радује чињеница да из године у годину расте заинтересованост ђака за нашу школу, што је показао и први термин, када су се уписивали одлични ученици. То је један од кључних доказа да идемо правим путем и да ученици и родитељи имају велико поверење у нас.

И ове године ћемо имати три струке. То су: електротехника, у оквиру које нудимо 84 мјеста. По 28 за занимања техничар електроенергетике и техничар рачунарства, а по 14 за трогодишња занимања ауто-електричар и електричар. У саобраћајној струци примамо исти број ученика. Техничар друмског и техничар ПТТ саобраћаја по 28, док трогодишња занимања возач моторних возила и ПТТ манипулант уписују по 14 ђака. На машинству и обради метала могу се уписати 56 ученика, од тога половина за занимање машински техничар за компјутерско конструисање, док по 14 ученика могу да се определе за занимања трећег степена, ауто-механичар и бравар."

Уколико буде ученика који не успију да упишу жељени смјер, постоји и јулски уписни рок, о чему више информација можете да пронађете овде

 

Прочитано 2536 пута Последњи пут измењено 19 јун 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;