Google поклања 2GB додатног простора

Google поклања 2GB додатног простора Фото: google

Јуче је обележен Дан безбедног интернета. Google је овај дан обележио на занимљив начин.

Компанија је, да би обележила овај дан, понудила својим корисницима 2GB додатног простора за Google Drive налог, а све што корисници треба да ураде да би добили додатни простор је да провере сигурносна подешавања за Google налог.

“На Дан безбедног интернета, подсећамо вас колико је важна онлајн безбедност и надамо се да ћете га искористити као прилику да одвојите два минута времена да бисте обавили једноставну сигурносну проверу”, кажу из Google-а.

Да бисте то урадили, морате посетити страницу за проверу безбедности налога и да потврдите секундарну имејл адресу, информације за опоравак налога (број телефона и сигурносно питање), недавне активности на налогу, дозволе за налог, лозинке за апликације и подешавања верификације у два корака.

Поступак траје највише пар минута, а када завршите проверу безбедности Google ће вас крајем месеца наградити са додатна 2GB простора.

Да бисте добили 2GB додатног простора сигурносну проверу морате обавити до 17. фебруара. Када 28. фебруара Google буде додао 2GB бесплатног простора вашем Google Drive налогу, добићете имејл обавештење о тој промени.

Извор: www.informacija.rs 

Прочитано 2400 пута Последњи пут измењено 11 феб 2015

Саобраћај - презентација занимања упис 24/25

Електротехника - презентација занимања упис 24/25

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Хемијски техничар - упис 2024/2025.

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;