Град Зворник – бесплатно матурско вече за све матуранте

Поводом Дана града, за свих 450 матураната двије средње зворничке школе Град Зворник обезбиједио је средства за прославу матурске вечери.

Имајући у виду чињеницу да један број ученика завршних разреда није имао финансијских могућности да учествује у матурској вечери, градоначелник Зворника Бојан Ивановић одлучио је да град плати прославу за све матуранте.

 – Мајски дани су празнични у Зворнику. Ево у недељу обиљежавамо 613 година постојања града, затим се припремамо за свечани дефиле матураната, што су свакако лијепи догађаји. А чињеница да неки млади људи немају могућност да то вече проведу са својим пријатељима, са којима су дијелили ђачке згоде и незгоде, подстакла нас је на ову одлуку. Позивам све матуранте да се пријаве за прославу, коју ће финансирати њихов град – истакао је градоначелник Ивановић.

Овом одлуком задужени су Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник да врате новац који су до сада прикупили од ученика. Према ранијим најавама договорене су прославе за 26. мај у новом објекту „Викторија“ и Свадбеном салону „Дрина“.

извор: Град Зворник

Прочитано 425 пута Последњи пут измењено 25 мај 2023

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;