Пријем код градоначелника за "вуковце"

Поводом обиљежавања Дана града Зворника, 21. маја, градоначелник Зворника Зоран Стевановић организовао је данас пријем за „вуковце“ и ученике генарација двије зворничке средње школе те им уручио скромне поклоне.

Он је овом приликом истакао да су то најбољи људи који су изашли из наших редова у овој години.

– Они ће се већ на јесен разићи широм региона са жељом да своје знање шире, да се усавршавају како би се једног дана ухватили у коштац са свим проблемима које живот носи. Захвалан сам свим њима, професорима и директорима школа, а Градска управа ће по старом обичају свим вуковцима обезбиједити стипендије – рекао је Стевановић.

Ана Ерак, ученик генерације четворогодишњих занимања у Техничком школском центру каже да није било лако доћи до овог успјеха.

Ana Erak

 – Уз пуно труда и рада све је могуће, мада је у генерацији било заиста доста одличних ученика који су постигли завидне успјехе. Планирам да упишем оно што сам и учила у средњој школи, односно општу хемију у Новом Саду – навела је Еракова.

Ристо Зекић ученик генерације Техничког школског центра за трогодишња занимања захвалан је свима који су организовали овај пријем.

Risto Zekic

 – Захвалан сам диркетору школи који је обезбиједио да имамо одличне услове за стицање знања, али и родитељима који су ме подржавали и вјеровали у мене. Тренуно имам понуду за посао те ћу размислити да ли ћу одмах почети да радим или ћу наставити даље школовање – истакао је Зекић.

 

Вуковцима су данас уручене књиге и новчане награде од по 200 КМ, односно за ученике генерације од по 300 КМ.

 

Прочитано 716 пута Последњи пут измењено 19 мај 2022

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;