Одштампајте ову страницу

Унутрашњост школе у новом руху

Средствима буџета школе, који је обезбједила Градска управа, извршена је замјена унутрашње столарије старе преко 30 година, у 14 учионица у главној згради ЈУ Технички школски центар Зворник.

Пријатно изненађење дочекало је ученике и запослене у ЈУ ТШЦ Зворник овог јутра. Током викенда, док су били на заслуженом мини-одмору, управа школе је организовала акцију замјене унутрашње столарије.

Ово је још један велики корак ка потпуној реконструкцији школе. Према ријечима директора ЈУ ТШЦ Зворник, Горана Грујића, руководство школе улази са великим плановима и у наредну годину.

"Управа школе је у складу са буџетом за инвестиционо одржавање издвојила 5980 КМ за замјену врата на учионицама. На тај начин ријешен је проблем на 14 од укупно 17 учионица у главној школској згради, с тим што су врата на једној учионици замјењена раније. У следећој години планира се замјена остатка унутрашње и вањске столарије средствима за која смо конкурисали код УНДП-а и средствима буџета школе, а који је планиран у Нацрту буџета Града Зворник," - истакао је Грујић.

Унутрашња столарија

 

Прочитано 2413 пута Последњи пут измењено 19 дец 2016
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци