Одштампајте ову страницу

Велико признање нашој школи

Велико признање наша школа је добила на такмичењу „Петар Кочић на школској позорници“, које је завршено у сриједу, 14. децембра свечаношћу организованој у Народном позоришту у Бања Луци.

Такмичење и завршну свечаност, којој су присуствовали и професори српског језика наше школе, организовало је СПКД „Просвјета“ из Бања Луке.

Било је заиста пријатно чути ријечи предсједника жирија, Луке Кецмана, да су све представе „положиле“ испит и да су истински, искрено и достојанствено тумачиле Кочићево дјело.

„Све заслужују најискреније похвале, честитке,“ – нагласио је Кецман.

У слободном разговору чланови жирија су истакли да нас са задовољством очекују и следеће године.

Ово не пишем с намјером да се хвалимо гдје смо били и како смо се провели, већ да се захвалимо, честитамо онима који су у овом такмичењу, као и многим другим културним садржајима, били у првом плану, да честитамо нашим ученицима:

Ивани, Душанки, Кристини, Слободану, Стефану, Миленку, Силвани, Јовани, Младену, Уни, Јелени, Вањи, Михајлу, Игору, Миловану, Борисаву и Стефану.

На додјели награда, захвалница и признања присуствовали су директори свих школа, учесника у такмичењу. Директор наше школе је сматрао да његова улога у овом програму није била вриједна те пажње, а ми истичемо: нисмо сигурни да су друге школе имале бољу подршку. Захваљујемо се директору, помоћнику директора.

Захваљујемо се и професорима, који су имали разумијевања за изостанке са часова због припреме представе.

проф. Милош Варда

Захвалница

 

Прочитано 2221 пута Последњи пут измењено 16 дец 2016
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци