Одштампајте ову страницу

Пријем код градоначелника за "вуковце"

Поводом обиљежавања Дана града Зворника, 21. маја, градоначелник Зворника Зоран Стевановић организовао је данас пријем за „вуковце“ и ученике генарација двије зворничке средње школе те им уручио скромне поклоне.

Он је овом приликом истакао да су то најбољи људи који су изашли из наших редова у овој години.

– Они ће се већ на јесен разићи широм региона са жељом да своје знање шире, да се усавршавају како би се једног дана ухватили у коштац са свим проблемима које живот носи. Захвалан сам свим њима, професорима и директорима школа, а Градска управа ће по старом обичају свим вуковцима обезбиједити стипендије – рекао је Стевановић.

Ана Ерак, ученик генерације четворогодишњих занимања у Техничком школском центру каже да није било лако доћи до овог успјеха.

Ana Erak

 – Уз пуно труда и рада све је могуће, мада је у генерацији било заиста доста одличних ученика који су постигли завидне успјехе. Планирам да упишем оно што сам и учила у средњој школи, односно општу хемију у Новом Саду – навела је Еракова.

Ристо Зекић ученик генерације Техничког школског центра за трогодишња занимања захвалан је свима који су организовали овај пријем.

Risto Zekic

 – Захвалан сам диркетору школи који је обезбиједио да имамо одличне услове за стицање знања, али и родитељима који су ме подржавали и вјеровали у мене. Тренуно имам понуду за посао те ћу размислити да ли ћу одмах почети да радим или ћу наставити даље школовање – истакао је Зекић.

 

Вуковцима су данас уручене књиге и новчане награде од по 200 КМ, односно за ученике генерације од по 300 КМ.

 

Прочитано 744 пута Последњи пут измењено 19 мај 2022
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци