Одштампајте ову страницу

У Техничком школском центру Зворник паралелно теку и редовне и ванредне активности

ЈУ Технички школски центар у Зворнику је у завршној фази опремања свих учионица мултимедијалном опремом. До краја следеће седмице све учионице ће имати пројектор и рачунар који ће омогућити наставницима и ученицима ефикаснији рад у условима скраћене наставе.

Школа је од Чешке амбасаде аплицирала за средства у пројекту енергетске ефикасности у износу од 30.000 КМ. Уколико тај пројекат прође комплетна расвјета у обје школске зграде биће замјењена новом ЛЕД расветом. Тиме ће се потрошња електричне енергије смањити за око 50%.

projektor1

Поред тога, управа ове установе на челу са директором Гораном Грујићем подијелила је свим ученицима школе по једну платнену маску са логом школе. Директор Грујић је изјавио да су се на овај потез одлучили због тога што је ношење маске у школи обавезно те да на тај начин желе бар мало помоћи ученицима.

projektor2

Тренутна епидемиолошка ситуација у школи је добра. У изолацији је неколико ученика и један наставник. Сва одјељења, односно 62 групе редовно похађају наставу. Ученици се придржавају мјера и препорука Завода за јавно здравље.

maske1

У школској 2020/21 школу похађа 662 ученика у 4 струке.

 maske2

извор: Зворник Данас

Прочитано 1236 пута Последњи пут измењено 21 окт 2020
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци